4 Aralık 2009 Cuma

Aydında Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan ölçümlere göre merkez üssü Aydın' ın Kuyucak ilçesi Horsunlu beldesi olan deprem saat 08.02 de meydana geldi ve aletsel büyüklüğü 4.9

Deprem Aydın ili ve ilçeleri yanı sıra, Denizli'de etkisini hissettirdi. Nazilli de depremin şiddetini hisseden ilçeler arasında yer aldı.

Deprem nedeniyle bazı vatandaşlar paniğe kapılarak evlerinden sokağa çıktı. Depremin herhangi bir can kaybı ya da yaralanmaya neden olup olmayan depremin herhangi bir maddi hasar meydana getirmediği tahmin ediliyor.

KAYNAK


DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜNDE DE HASAR BİLGİSİ YOK

Kuyucak Kaymakamı Nuri Özler, Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Horsunlu beldesinde meydana gelen depremde, hasar ve yaralanma gibi bir bilginin henüz kendilerine ulaşmadığını bildirdi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Özler, depremin sonuçlarıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü, köy ve beldelere ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, ''Deprem nedeniyle hasar ve yaralanma gibi bir bilgi henüz bize ulaşmadı'' dedi.

BELEDİYE BAŞKANI: ÇOK ŞÜKÜR SIKINTI YOK

Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Aydın'ın Kuyucak ilçesi Horsunlu beldesinde meydana gelen depremle ilgili bir sıkıntı olmadığını bildirdi.

Akoğlu, Horsunlu beldesinde sabah saatlerinde meydana gelen deprem nedeniyle kuvvetli sarsıntı yaşadıklarını söyledi. İlçede depreme ilişkin özel bir durum olmadığını ifade eden Akoğlu, ''Çok şükür bir sıkıntı yok'' dedi.

KAYNAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Almak Bir Site Sahibine Verilecek En Güzel Hediyedir Teşekkür Ederim..